Back to school

Mi-aș fi dorit să scriu acest post după ce mi-aș fi pregătit geanta pentru școală, încercând să salvez câteva minute de somn dimineața. Dar ...Mi-aș fi dorit să scriu acest post după ce mi-aș fi pregătit geanta pentru școală, încercând să salvez câteva minute de somn dimineața. Dar nu, scriu acest post când mă așteaptă încă două săptămâni frumoase de vacanță în care o să zic în fiecare zi ah, mi-aș fi dorit să mai fiu la liceu.
Trecând peste amintiri și clipe nostalgice, că încă nu am ajuns la 25 de ani, vă prezint o serie de elemente care vor face ca alcătuirea ținutelor să fie mult mai ușoară, mai ales că de obicei în timpul școlii ai o gramadă de lucruri de făcut și nu-ți mai permiți să pierzi ore în fața oglinzii.

Ca să reușești să obții ușor ținute ok, fără să depui un mare efort, cel mai bine e să cumperi piese versatile, care ți se potrivesc. Câteva exemple am eu mai jos și sunt sigură că fiecare are deja o camașă albă sau o fustă simplă neagră.


Cea mai ușoară combinație este cea de jeans cu camașă albă. În liceul meu cam asta era uniforma și deși uram cămașa aia albă, mi-am dat seama într-un final că poate fi stylish cu ușurință: adaugă un colier statement sau o pereche de cercei mai mari (nu candelabru).
Dacă ai deja o mulțime de cămăși colorate, dar totuși trebuie să porți alb, adaugă peste un pulover simplu și ai scăpat de problemă în timpul orelor. Dacă ai o siluetă slim, go for skinny jeans. Se potrivesc mereu și la aproape orice. Dacă te-ai săturat de jeans și ai vrea colanți lucioși, de piele/latex,sau orice model îți vine în cap  don't :colanții nu sunt pantaloni, nu-i purta dacă nu ai o bluză mai lungă și mai ales nu la școală. Totuși ai o variantă, pantalonii cu aspect de piele, nu lucesc atât de tare, îi găsești la Stradivarius, New look. Când n-ai chef să te aranjezi, îmbraci un pulover mai larguț și mai lung, eșarfa, pantaloni lucioși și UGG-uri and you're ready to go.


Gențile sunt printre cele mai importante elemente ale ținutei, așa că alege o variantă care te mulțumește din toate punctele de vedere: e încăpătoare, poți să o ții pe umăr multe ore, e de piele etc. Încearcă să faci curat în fiecare săptămână, dacă nu în fiecare zi.. știm toate câte zeci de bonuri se adună prin toate buzunarele.


 Pantofii ar trebui să fie în primul rând comozi, mai ales dacă schimbi clasele constant și ai de urcat și coborat multe scări. Dacă totuși porți tocuri în general, ok, dar încearcă să găsești o pereche potrivită pentru școală.

Accesoriile sunt cele care dau de cele mai multe ori personalitate ținutei. Alege o pălărie simplă cu camășă albă, ripped boyfriendjeans și balerini și adaugă un aer ușor grunge ținutei.


So, go for the basic. Alege piese simple, care potrivesc la orice. Nu exagera cu make-up and stuff, e totuși școală și în plus dacă ești overly dressed up, la următorul party nu o să mai surprinzi pe nimeni cu nimic :).

Have a great new school year!You Might Also Like

2 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...