Hi there!

E un sentiment atat de ciudat să scriu din nou un prim post pentru un blog .  Majoritatea oamenilor când vor ceva nou schimbă tema, adaugă o...E un sentiment atat de ciudat să scriu din nou un prim post pentru un blog


Majoritatea oamenilor când vor ceva nou schimbă tema, adaugă o categorie nouă şi bam, relansarea blogului. 

Eu de aceasta dată o să fac diferit şi nu pentru că aş considera că genul de schimbare mai sus menţionată este greşită, ci pur şi simplu pentru că mi se pare mai dificil să schimb cu totul un blog în loc să-l recreez.
Acestea fiind spuse, welcome to The Artsy Cherie.Nu ştiu cum îşi găsesc alţi oameni numele potrivit pentru blog, dar mie mi-a luat ceva până l-am găsit. Am vrut să ies din zona cu nume ce includeau style, fashion ş.a.m.d. (nume întâlnite din plin, chiar şi în adresa fostului  meu blog) din simplul fapt că acest blog nu va fi legat întotdeauna de haine şi nici nu veţi găsi doar outfituri pregătite special pentru poze. 

The Artsy Cherie reprezintă oarecum o parte din mine, artsy pentru că îmi place să creez lucruri, de la cercei la rame foto şi cherie, pentru că mă face să mă gândesc la eleganţă prin simplitate, Paris şi evident parfumul atât de iubit şi apreciat. O parte amuzantă în alegerea numelui a fost momentul în care Andra, o să mai citiţi de ea, m-a întrebat dacă folosesc artsy în sensul de persoană pentru care ceilalţi sunt aşa whatever, i'm the best. i'm so cool. Nu, nu la asta se referă, sunt depaaarte o astfel de persoană (nu sunt nici cool, nici the best). 

Revenind la conţinutul blogului... Am ales să fac un nou blog pentru că vreau să devină un jurnal. Nu jurnal sentimental, plin cu bla bla bla-uri triste despre iubire, teamă de viitor, ci un jurnal al stilului propriu. Mi se pare fantastic să te uiţi în fotografiile vechi şi să fii uimit de combinaţiile făcute şi cel mai bun mod de a mă obliga să fac mereu poze este să ţin un jurnal vizual, deci un blog. 
Bineînţeles nu vor lipsi prietenele mele şi trenduri, locuri, poveşti mă impresionează şi simt că merită împărtăşite. 
Îmi doresc şi sper ca noul blog să vă inspire şi să vă regăsiţi în rândurile scrise de mine.
 

Well that's enough I guess. See ya in the next post!

You Might Also Like

2 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...