Pinkie and sleepy

E luni și e dimineață. Prin perdea abia intră câteva raze de soare și toamna se simte ușor, ușor. Te dai jos din pat uitându-te cu dor la pe...



E luni și e dimineață. Prin perdea abia intră câteva raze de soare și toamna se simte ușor, ușor. Te dai jos din pat uitându-te cu dor la perna și patură și te gândești deja la weekend. După o cafea/ceai și ritualul de dimineață somnul nu mai este așa important, gândurile acoperind imaginea așternuturilor albe.





Dar... de câte ori nu v-ați dorit să petreceți o zi întreagă în pijamale? Să stați în pat, în pijamale pufoase, uitându-vă la serialul preferat sau citind o carte sau mâncând macarons/prajitura preferată sau răsfoind o revistă sau povestind cu cea mai bună prietenă sau... sau... sau...

Eu iubesc să fac asta duminica, mai ales în timpul anului, când e singura zi în care reușesc să dorm până la prânz și să nu am nimic de făcut sau în perioada sărbătorilor de iarnă. Oh și se simte atât de bine să stau în pijamalele preferate și să mă joc cu câinele meu.

La bucuria de a sta o zi întreagă în pijamale s-au gândit și cei de la Wildfox când au lansat noua campanie. Desigur, versiunea lor e ceva mai glam&wildish, dar te poți bucura și tu de astfel de momente fără să stai la hotel, room service and others. (deși să recunoaștem că o ieșire înainte de începerea facultății e o idee foarte bună).


Dacă tot începe săptămâna, ai timp să plănuiești o escapadă de una singură la tine acasă, cu băi aromate și tort de ciocolată.

Sau dacă nu ești genul care vrea relaxare și și răsfăț de una singură, ia-ți prietena cea mai bună sau prietenele, pijamalele preferate și organizați un girls night feminin (pijamalele roz-un must) și drăguț, plin cu dulciuri și haine, make-up, orice vă place vouă.




Pour yourself champagne and take photos, pillow fights and deep conversations.Enjoy your night!



You Might Also Like

4 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...