Autumnish | First outfit post

După o lungă perioadă în care nu am reușit să fac vreo poză, săptămâna asta, minunea s-a întamplat!! Așa cum am zis în prima posta...

După o lungă perioadă în care nu am reușit să fac vreo poză, săptămâna asta, minunea s-a întamplat!!
Așa cum am zis în prima postare, blogul se vrea a fi mai mult un fel de jurnal al ținutelor mele.Bine, până acum ele lipsesc, dar încet încet va ajunge și la acel stadiu în care voi posta numeroase outfituri de care mă voi amuza peste câțiva ani. (Câte dintre noi nu ne uităm la pozele vechi și ne întrebăm cum naiba am ieșit așa din casă?)

Săptămâna asta, am profitat de dorința Andreei de a face poze și am plimbat-o pe străduțe, ajungând din întamplare într-un loc în care voiam să merg de vreo 2 ani, ceainăria Serendipity. E un loc liniștit, perfect pentru relaxare, cu personal amabil și pături pufoase pregătite dacă ți se face frig în timp ce savurezi un ceai sau o ciocolată caldă în leagăn. A fost încheierea perfectă pentru o zi caldă de toamnă.

Și dacă tot vorbim de lucruri frumoase, you should check Andreea's Facebook page here.

Revenind la poze și outfitul meu.
Nu am înțeles niciodată ideea de a purta unele outfituri pentru poze dacă blogul se vrea a fi unul personal, de street style.Aici mă refer la alcătuirea unor outfituri pe care le porți doar de dragul pozelor, deși până la urmă se presupune că blogul te arată pe tine așa cum ești zi de zi. Bine, poate asta e doar părerea mea și din cauza asta pe blog veți găsi în mare parte ținute ,,reale", pe care chiar le port la facultate, ieșiri cu prietenii etc.

Well, that's all. Enjoy the pictures and have a great weekend!You Might Also Like

1 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...