It's time for warm sweaters

Dacă până acum 2 săptămâni mă gândeam ce balerini și ce bluzițe vaporoase să port, astăzi răscolesc dulapul și magazinele după pulovere. Cât...

Dacă până acum 2 săptămâni mă gândeam ce balerini și ce bluzițe vaporoase să port, astăzi răscolesc dulapul și magazinele după pulovere. Cât mai groase și pufoase.

Tot frigul ăsta mi-a dat peste cap și ideile de ținute pentru prima zi de facultate, că na.. n-am avut ce face și am zis să fac două facultăți. Cu 2-3 zile înainte mă gândeam că îmi iau fusta de piele, o cămașa alba, un lanț statement și gata. Ei bine cu o seară înainte verific prognoza meteo: peste noapte 0 grade. Buuun!
Am renunțat rapid la fustă și am trecut la pantaloni și pulover.

Pentru că majoritatea vom avea problema: cu ce mă îmbrac și azi? în diminețile friguroase, m-am gândit să prezint câteva idei de ținute cu pulovere comfy&fluffy.


Pentru diminețile în care nu ai chef de nimic, poți opta pentru UGG-uri comode, pantaloni cu aspect de piele și o eșarfă și obții un look casual și în același timp acceptabil.Pentru un look mai îngrijit, alege să porți o cămașă pe sub pulover și accesorizează ținuta cu un colier statement. Preferatele mele în această combinație sunt cămașa de denim și clasica cămașă albă cu care nu greșești niciodata.


Dacă porți de obicei fusta sau rochie, un pulover prins cu o curea arată foarte bine. Ai grijă ca puloverul să nu fie mulat, dar nici foarte foarte larg și alege o curea cu un print sau cu pietre (găsești multe modele de curele în Koton, Zara)

În mare parte cam astea sunt variantele puloverelor în combinații simpatice: pulover larg+skinny jeans, cămașă+pulover, rochie/fustă+pulover. 

Dacă aveți și alte idei pentru această temă, share with us :).


You Might Also Like

2 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...