Jewelry - or how to improve your outfit

În fiecare revistă, blog de modă se spune că poți adăuga accesorii și ținuta va căpăta un aer mai stylish, mai sofisticat, lucru complet ade...

În fiecare revistă, blog de modă se spune că poți adăuga accesorii și ținuta va căpăta un aer mai stylish, mai sofisticat, lucru complet adevărat.


Singura problemă cu accesoriile e când și cum le purtăm.
Cel mai bun exemplu de accesorizare potrivită este cel al Oliviei Palermo, despre care puteți citi în ultimul număr Elle.


  • Coliere statement: potrivite în general oricând mai puțin pentru un interviu (asta dacă nu cumva te duci la interviu pentru un job în zona de fashion). E de preferat ca atunci când purtați un astfel de colier să nu adăugați și cercei lungi, candelabru sau dacă rochia are deja un model la baza gâtului, cel mai bine este să adăugați doar cercei.  • Coliere simple, subțiri: arată foarte bine câte două (eventual unul mai lung), dar și doar câte unul, oferind un aspect elegant. Modele perfecte găsiți la Malvensky, unde vă puteți face unul personalizat.


  • Brățări: multe și colorate arată bine în timpul verii, pe o piele bronzată. Brățările late sau cuffs arată și ele bine în orice combinație, însă e de preferat ca atunci când le purtați să renunțați la inele, sau cel puțin la cel masive.


  • Inele: cele cu pietre masive vor fi întodeauna în tendințe, dar în prezent foarte in sunt și cele subțiri (găsiți multe modele în Moa). 


Accesorizarea e partea amuzantă a alcătuirii fiecărei ținute, dar întotdeauna este bine să mergeți pe varianta less is more.

Have a great week!

You Might Also Like

1 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...