The higher the heel, the better you feel!

Oare? (love the bag, hate the quote) În  mod normal nu contest și nu comentez plăcerile, mofturile și gusturile altor persoane, dar în cazul...


Oare?

(love the bag, hate the quote)

În  mod normal nu contest și nu comentez plăcerile, mofturile și gusturile altor persoane, dar în cazul de față mi se pare că e deja exagerat. În timp ce tot dădeam eu reblog pe Tumblr (unde sunt ceva mai activă), văd pe dashboard această superbă geantă cu un mesaj puțin cam greșit. Hai pe bune, câte dintre noi chiar se simt mai bine după câteva ore/o noapte de stat pe tocuri de 10-15 cm?!

Ok, să zicem că ești una din fericitele care pot sta toată ziua pe niște pantofi cu toc acceptabil fără probleme, dar chiar te simți mai bine pe măsură ce adaugi cm?

Cel mai amuzant mi se pare să văd fete ,,cocoțate" pe tocuri înalte care se chinuie să meargă 2-3 pași fără să se sprijine de ceva, deci de dansat nici nu se mai pune problema. So, cât de bine se simt ele oare?

Să recunoaștem că nu e așa plăcut să stai pe tocuri înalte, urmând să te bucuri și de dureri de picioare, sau na, poate sunt eu vreun specimen deosebit care preferă să poarte pantofi mai ok și în același timp să se și distreze.

Aș spune ca dacă nu cumva ești model pentru Mihai Albu, renunță la tocuri care te-ar face un micuț zgârie-nori și poartă ceva care te-ar face cu adevărat să te simți bine și eventual poartă tocuri acolo unde e necesar, nu prin mall, când încerci să găsești rochia pentru bal. :)

But who am I to judge, right?

Have a great week, ladies!You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...