What do you wish for?

A rămas mai puțin de o lună până la Crăciun și atmosfera de sărbătoare parcă începe încet încet să apară. Dacă pe unii îi duce gândul la mân...A rămas mai puțin de o lună până la Crăciun și atmosfera de sărbătoare parcă începe încet încet să apară.
Dacă pe unii îi duce gândul la mâncarea de Crăciun, eu mă gândesc mai mult la cadouri. Iubesc să fac și să primesc cadouri. De fapt iubesc să caut cadouri, mai ales dacă sunt însoțită de prietene.

Dar lăsăm cadourile pentru următorul articol, unde veți găsi o selecție pentru aproape fiecare prietenă.

Așa cum am mai spus îmi place să fac cadouri, așa că astăzi lansez primul giveaway. Ce veți primi e surpriză, dar sunt sigură ca veți fi încântate, un indiciu ar fi că nu este un singur obiect, iar unul dintre obiecte este un accesoriu.


Pentru că deși iubim surprizele, Crăciunul înseamnă mai mult de atât și probabil fiecare are amintiri plăcute legate de această sărbătoare.

Pe lângă ciocolata caldă, vinul fiert și colinde, îmi place o tradiție pe care am început-o acum  doi ani dacă nu mă înșel: secret santa. Bine, nu e nimic wow, facem asta și la școala, facultate, dar atmosfera e atât de plăcută lângă oamenii dragi.
În fiecare an mergem la un prieten acasă și împodobim bradul alături de un vin fiert și narghilea, urmând ca la final să ne dăm cadourile. E un fel de o a doua familie și e tare amuzant când trebuie să cumperi cadou cuiva pe care abia îl cunoști și să-i urmărești reacția, sperând că ai pregătit ceva potrivit.

Pentru că v-am povestit ceea ce îmi place mie la Crăciun, aștept comentarii cu ce vă place vouă în această perioadă și ce tradiții aveți în grupul de prieteni, adresa de mail și like paginii de facebook.

Concursul dureaza până pe 16 decembrie.

Mult noroc tuturor!You Might Also Like

8 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...