Back in business?

Yes. I am back.

Yes. I am back.


Si vin cu forte proaspete ca doar am hibernat vreo 6 luni, timp in care am tot analizat ideea de a renunta sau nu la blog, din varii motive, pe care le voi posta intr-o alta zi, curand.

Si cum nu puteam sa ma intorc asa, fara nimic nou, vin cu o colaborare cu cei de la Kurtmann.
Prima oara am comandat de pe site acum un an si am fost multumita de procesul de comandare&livrare, asa ca ideea unei colaborari mi s-a parut simpatica.

Pe site poti gasi haine si accesorii in sistem outlet, adica din colectiile mai vechi, dar cateodata poti gasi si piese destul de noi. De exemplu, lantul acesta inca se gaseste in magazine. Pe langa Bershka gasesti alte branduri precum Zara, Massimo Dutti, Stradivarius, Mango, toate piesele avand preturi reduse fata de cele din magazine.

Pe Kurtamann e bine sa te uiti dupa piese basic, un palton, trenci si intotdeauna e bine sa probezi ceva asemanator in magazine ca sa stii ce marime sa iti comanzi, dar asta e deja una din regulile cumparaturilor online in general.

Comanda se face usor, alegi marimea, adaugi produsul si cam asta e tot. Plata se face la livrare, adica a doua sau a treia zi (depinde de momentul in care dai comanda), produsele fiind livrate prin curier. Pentru mai multe detalii cel mai bine este sa citesti direct pe site, in momentul in care plasezi comanda.

Comanda mea de data aceasta a inclus o fusta perfecta pentru vara, pe care sper sa am norocul sa o iau la Sunwaves anul asta (please weather be kind!!) si o pereche de pantaloni laaargi pe care ii veti vedea intr-o viitoare postare.


Fusta | Kurtmann
Jacheta| Pimkie
Balerini| H&M


P.S. Alba-ca-Zapada ar fi geloasa pe "bronzul" meu..

You Might Also Like

3 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...