Despre Digital Divas, dive si premii.

Postarea de azi va fi ceva mai atipică. De regulă nu prea îmi place să scriu gânduri și impresii super personale, pentru că.. parcă n-aș vre...

Postarea de azi va fi ceva mai atipică. De regulă nu prea îmi place să scriu gânduri și impresii super personale, pentru că.. parcă n-aș vrea să fiu atât de sinceră pe internet, dar gata, de azi încep să scriu pe bune.
Și pentru că pe bune înseamnă gânduri personale, drăguțe sau mai puțin drăguțe, o să încep cu Digital Divas.
Am mers și anul acesta la Digital Divas, Palatul Ghika. Frumos loc, îl știam deja și îi iubeam deja intrarea.
Ca o zână minunată m-am gândit să mă îmbrac confortabil, salopetă (prietenele m-au asigurat: nuuu, nu te face grasă, you lied girls, you lied) și ca o zână și mai minunată cu sandalele mele frumoase cu pietre, ca na... nu aveam chef de tocuri și cu balerini clar nu puteam să o port. Părul era simpatic acasă, un fel de bucle lejere, care vedeți și voi în ce s-au transformat.Până aici nimic interesant, nu? Bun.
Am ajuns la timp (minune) alături de prietena mea Andreea care se ocupă din când în când de poze pentru blog. Ne-am înregistrat și am mers să stăm afară până la începerea primei conferințe. Cupcakes drăguțe, cafea, oameni aranjați și o ploaie de toată frumusețea. Am mers rapid înăuntru și am avut grijă să îmi fac o intrare de ținut minte: am alunecat pe podeaua udă ca o delicată ce sunt, dar nu, nu am căzut. Sper totuși că nu am fost văzută de prea mulți oameni.

Și trecând peste partea amuzantă (e singura) să vorbim despre eveniment.
1.Organizare slabă în anul acesta: nu erau suficiente scaune. Nu chemi o gramadă de oameni dacă nu ai spațiu. Fetele stăteau chiar și pe brațele canapelelor și aproape că se mai vedea ceva.
2. Speakerii:
Pe mine nu m-a dat pe spate Loredana. Nu am nimic, mi se pare fantastică ca femeie, dar discursul ei nu m-a impresionat cu nimic.

Mi-a plăcut Maurice și era clar că nu doar mie, fiind singurul căruia i-au fost adresate atât de multe întrebări. Îmi place cum scrie. Își publică alegerile personale și le susține. Plus, pare genul de om de la care ai putea să auzi 1000 și una de povești interesante și amuzante. Și probabil multe dintre ele s-ar fi petrecut în Paris.

Andreea Bădală, persoană modestă și muncitoare care a reușit să ajungă atât de departe bazându-se pe un plan bine elaborat.

Și cam atât mi-a sărit momentan în minte în ceea ce privește speakerii.

3. Gala: Nu am rămas la gală, dar am urmărit livestream-ul.
Nu știu exact cum s-a făcut jurizarea, dar mi se pare oarecum deplasat să câștige aceleași bloguri. Da, înțeleg sunt bloguri bune, interesante, dar oare nu au ajuns deja site-uri, cel puțin în zona de beauty? Și desigur aproape toate blogurile câștigătoare erau cele ale unor tipe deja cunoscute. Da, își merită premiul, dar hai să ne uităm și la restul nominalizărilor. Nu poți nominaliza în aceeași categorie bloguri care nu au o echipă în spate, fotograf și mai știu eu ce. Da, ok se apreciază munca și cât de mult te-ai dezvoltat, dar serios? Pui în aceeași categorie bloguri cu haine din colecțiile caselor de modă și haine normale, highstreet să zicem. Oare cum de se întâmplă că fix prima categorie de bloguri câștigă?

În fine, da, consider că blogurile câștigătoare își merită premiul, dar nu așa se fac categoriile, cel puțin nu dacă vrei să fie o competiție corectă. Cât despre ce am citit și în alte review-uri pentru anul trecut (anul acesta n-am apucat încă să citesc), aparent e o mare problemă cu pozele fetelor. Cele mai slăbuțe fac poze mai mrrr să le zicem, cele mai plinuțe nu. Și da, sunt o nesuferită că zic asta, dar nu, nu ai problemă cu faptul că fata asta care câștigă pozează aproape goală, ai o problemă cu faptul că arată bine, poate mai bine ca tine. Nu, nu zic că asta ai face și tu dacă ai arăta ca ea, zic doar că dacă tipa asta nu ar avea un corp frumos, brusc i-ai aprecia pozele și ai lauda-o că-și iubește corpul. Hai zi-mi că nu e așa.

Dar mă opresc aici. Despre alte bloguri și care e treaba cu fetele și tot gossip-ul voi posta în viitorul apropiat.

Marele plus al Digital Divas e că ajungi să cunoști oameni noi, pasionați de același lucru (nu se uită nimeni dubios la tine că pozezi un cupcake, un pahar, orice vrei tu și îl pui pe instagram, e ok în zona asta). Anul acesta am cunoscut-o pe Gabriela Atanasov (Sweet Paprika), pe care din păcate am și stresat-o cu un proiect pentru facultate, dar și pe Manuela de la Let's talk about fashion. Yay am comunicat cu alți oameni.

You Might Also Like

2 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...