Seaside love

De câțiva ani în fiecare vară plec cu prietenii la mare, un weekend sau două și cam de vreo 3 ani destinația e Vama Veche, așa că voi povest...

De câțiva ani în fiecare vară plec cu prietenii la mare, un weekend sau două și cam de vreo 3 ani destinația e Vama Veche, așa că voi povesti puțin de locurile care îmi plac acolo.
Mama înainte să plec pentru prima oară în Vamă m-a avertizat că ar fi cine știe ce loc plin de rockeri, drogați etc etc etc. Evident că personajele respective există acolo, dar rockerii ăia atât de periculoși sunt de fapt oameni ok, normali la fel ca și tine. Lăsăm băutura și muzica și ajungem la mâncare. De fiecare dată când mergem aproape toți comandăm pui copt in lipie de la Lyana (sau Mitocanu cum i se mai spune). Dacă nu vă tentează asta puteți încerca și alte preparate din meniu (majoritatea au denumiri amuzante).
Alte locuri cu mâncare bună ar fi Corsarul și La Rogojini, în ambele am testat puiul cu sos gorgonzola și a fost delicios.


Acum să trecem la plajă și mare.
Pentru înot ar fi ok plaja de la Stuf unde nu sunt pietre, alte plaje recomandate pentru atmosferă ar fi cea de la fostul Molotov și Amphora, dar acolo apa e plină de pietre.


  Mergând în fiecare an, constat firește că există schimbări: atmosfera tare de la Molotov a dispărut o dată cu mutarea lui, El Comandate nu aduce același spirit (și nici același Bubble Gum), daar pe plaja Amphora e super atmosferă și plaja e foarte simpatic amenajată și au un pat care se leagănă, deci foarte simpatic, must go. Ce nu mi se pare schimbat este Expiratul (almost the same playlist) și Goblin (dnb, dubstep and similar stuff). Ce recomand eu să încercați dacă nu ați facut-o deja sunt shoturile de Cozonac și Bubble Gum (best shot ever).
 Rochie: Zara via Kurtmann.ro
Sandale: Oysho
Geanta: H&M
You Might Also Like

5 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...