Sunday readings #3

"Sunday readings" se voia a fi o postare saptamanala, dar cum e vara si cum aproape din 2 in 2 saptamani weekend-ul ma gas...
"Sunday readings" se voia a fi o postare saptamanala, dar cum e vara si cum aproape din 2 in 2 saptamani weekend-ul ma gaseste la mare, saptamana trecuta postarea a lipsit.
*Time management issues*

Trecand peste scuze, motive etc., saptamana asta va prezint tot un site romanesc de care cred ca multe dintre voi ati auzit si anume Sub25.

Prima oara am auzit de el de la Andra, una din cele mai bune prietene ale mele. Pe langa tot felul de informatii legate de evenimente, artisti, expozitii, site-ul are bineinteles si o sectiune de  fashion, dar e genul de sectiune cu articole cool, nu in stilul revistelor glossy (nu ca as avea ceva cu articolele din reviste, love them too). 

Din sectiunea asta, articolele preferate cred ca sunt "Cele mai iubite". Imi place sa citesc povestile oamenilor si ce ii leaga de anumite obiecte. Consider ca atunci cand vorbesti despre ceva drag tie, indiferent ca e o geanta, un lant, o carte, te deschizi fata de cineva intr-un alt mod, le oferi o parte din tine.
Atat pentru azi, enjoy the reading while I'll enjoy studying.


You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...