What not to buy and how not to dress on V-day

In fiecare an Valentine's Day reprezinta o sansa pentru comercianti de a-si mari profiturile, luna februarie fiind pentru florarii ...
In fiecare an Valentine's Day reprezinta o sansa pentru comercianti de a-si mari profiturile, luna februarie fiind pentru florarii si magazinele de cadouri una din cele mai profitabile luni.

Si pentru ca intotdeauna e greu sa alegi cadouri si sa-ti alegi tinuta pentru intalnirile cu prietenul, m-am gandit sa adopt varianta usoara si sa va zic cam ce nu ar trebui deloc sa cumparati pentru Valentine's day si ce haine ar prefera baietii sa purtati.

Pentru ca sunt o fata si pentru ca in mod evident as face aceleasi alegeri ca voi, am intrebat mai multi baieti ce considera ei ca este o idee proasta de cadou si ce outfit ar fi neinspirat pentru o intalnire.

Sa incepem mai intai cu cadourile. Mi-am rugat prietenele sa-si intrebe amicii cam ce ar prefera sa nu primeasca. Nu am fost deloc surprinsa cand mi-au zis ca nu vor in niciun caz chestii banale, cum ar fi cani personalizate, perne, inimioare, ursuleti (a fost o singura exceptie, un singur tip din vreo 10 a zis ca ar vrea sa primeasca un ursulet) sau chestii stupide si nefolositoare sau jucarii ciudate.

Trei baieti mi-au spus clar ca nu vor cadouri materiale foarte scumpe, ci mai degraba ar conta pentru ei un gest special sau un cadou mic cu o simbolistica speciala pentru voi doi. Majoritatea au spus ca prefera o seara doar cu prietena in locul vreunui cadou. Asta mi se pare de fapt si mie cea mai buna idee pentru aceasta sarbatoare.

Toata sfaturile pe care le gasesti pe internet sunt generalitati bazate, ca in cazul de fata, pe unele cercetari, insa trebuie sa amintesc ca fiecare relatie e speciala in felul ei. Parerea mea e ca ar trebui sa incercei sa ocolesti cliseele si sa ii cumperi/faci un cadou care va reprezinta relatia sau daca vrei neaparat un cadou material pentru el incearca sa gasesti ceva folositor sau care sa-l inspire.

Sfatul meu: oricat de mult crezi ca l-ar inspira macheta unui avion, a unei masini sau a unei motociclete, daca are deja peste 4, nu-i cumpara si tu una!

Acum urmatoare problema este cu ce te imbraci.
Aici trebuie sa avem in vedere doua ipoteze :
1. Iesiti la o intalnire intr-un restaurtant, cafenea etc.
80% din baietii care au raspuns intrebarile au spus ca prefera o rochie si tocuri si nu jeansi si tenesi. Surprinzator, nu?
Probabil la asta te gandeai si tu, deci aici lucrurile stau ok. Aparent ar fi de preferat o rochie neagra sau rosie, deci probabil daca voiai sa porti ceva cu inimioare, bulinute roz etc., poate ar fi mai bine sa te mai gandesti.

*restul de 20% au spus ca nu le pasa foarte tare... amuzant!

2. Stati impreuna la tine sau la el:
Lenjerie. Asta e tot ce au raspuns baietii.
Aparent lor chiar de pasa de lenjerie, o parte din ei chiar incercau sa zica de care, nu te gandi ca stiau numele tipului de sutien pe care il descriau, dar aveau o imagine clara asupra obiectului, haha.


Sa recapitulam:
Fara cadouri cheessy, banale, fara tenesi, jeansi.
Cadouri simple, cu semnificatie, lenjerie si iubire.


P.S. : Esti libera in final sa-i pregatesti ce vrei si sa porti ce vrei, doar voi stiti cum e relatia voastra si ce s-ar potrivi mai bine.


Have a lovely Valentine's Day!You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...