Fluffy, faux fur, fatty?

De cateva zile incerc sa scriu aceasta postare si de fiecare data renunt, din diferite motive. Ce-i drept in ultimele doua m-am simtit pre...

De cateva zile incerc sa scriu aceasta postare si de fiecare data renunt, din diferite motive. Ce-i drept in ultimele doua m-am simtit prea rau ca sa fac asta (minunata raceala), dar astazi am reusit sa scriu putin.
Va cerusem ajutorul acum ceva timp in alegerea unei haine de blana, iar dupa ceva timp minunatia a ajuns la mine. Din nefericire nu am apucat sa o port prea des, cateodata fiind totusi prea frig pentru ea, dar zilele trecute am apucat sa o scot putin la plimbare.

Nu sunt adepta produselor din blana naturala, asa ca logic am apelat la blana artificiala si am ales o haina ce imita blanita unei oi, dupa cum ar spune prietenele mele. Eu am fost incantata de ea, insa abia astept sa treaca vremea ei.

Lucrul cel mai amuzant atunci cand o port este ca par mai plinuta. Ei bine va garantez ca doar par, inca ma mentin la 49-50 kg, de fapt o sa incep sa incerc sa slabesc, you... summer body thing?                           Photo credits | Ana Pascariu Photography / https://500px.com/annaandreeapascariu 

                                                                                Faux Fur | ROMWE
                                                                                Trousers | H&M
                                                                                Bag |  Zara
                                                                                Shoes | Zara
                                                                              

You Might Also Like

1 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...