High-heels at 7 degrees

 Probabil lucrul de care ma plang constant pe blog este frigul, asa ca incerc sa abordez o problema vestimentara importanta din punctul m...


 Probabil lucrul de care ma plang constant pe blog este frigul, asa ca incerc sa abordez o problema vestimentara importanta din punctul meu de vedere: purtarea pantofilor cu toc (mai rau a sandalelor) la 10 grade.

Tot vad pe instagram, pinterest, tumblr tinute minunate, simple, dar classy in care femeile folosesc pantofii cu toc. Poate sunt eu mai friguroasa decat restul oamenilor, dar de fiecare data cand vad in perioada asta pe cineva in tenesi fara sosete un fior rece ma strabate. Si tenesii sa zicem ca sunt ok, acopera cat de cat piciorul, dar tocurile? Sandalele?

Toata iarna m-am probat cu tot felul de tinute in care foloseam pantofii cu toc si abia asteptam sa vina vremea sa-i port. Si am asteptat cuminte pana saptamana asta, cand incurajata de pozele de pe instagram, am hotarat sa le port. Si am regretat.

Din fericire am stat cu ele doar la poze. Da, recunosc n-am mers toata ziua pe ele, nu sunt obisnuita sa merg pe tocuri si intr-un fel regret asta, daaar acest subiect va ramane pentru o postare viitoare.

Revenind la vremea de afara si tocuri, ma intreb cum rezista fetele pe tocuri/tenesi la maximum 10 grade. Atat de mult ne place oare sa aratam bine incat ne punem singure in pericol din punct de vedere medical?

Si aici pot vorbi de fapt si de tinute. Intr-adevar daca nu stai foarte mult afara, nu este un lucru atat de grav, dar sa iti petreci intreaga zi in tinuta si incaltaminte inadecvata vremii iti supune sanatatea unui risc.


Pentru voi merita un outfit un astfel de ,,sacrificiu"?


                         Photo credits | Ana Pascariu Photography / https://500px.com/annaandreeapascariu / 

Blouse| Bershka via Kurtmann.ro
Blazer | Bershka via Kurtmann.ro
Trousers | H&M
Bracelet | Pandora
High heels| Stradivarius

You Might Also Like

2 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...