Baby blue

Nu e foarte greu de ghicit care este culoarea mea favorita, insa cumva sezonul acesta parca sunt mai atrasa de bleu-ul pudra, baby bl...Nu e foarte greu de ghicit care este culoarea mea favorita, insa cumva sezonul acesta parca sunt mai atrasa de bleu-ul pudra, baby blue. 

Culorile pastelate mi-au placut intotdeauna, dovada fiind achizitionarea unei jachete intr-o culoare deschisa de la Kurtmann. Mi-am socat putin prietenele cand am iesit din zona de all black, dar am decis ca in acest outfit sa nu imi stric stilul in intregime, jacheta reprezentand singura pata de culoare. 
Mi-am dorit de ceva timp o jacheta intr-o culoare deschisa si desi imi doream una din piele, ma bucur ca am ales-o pe cea din Zara. E numai buna pentru zilele astea in care mori de cald la soare si ti se zbarleste pielea la umbra. 

Cu vremea de anul asta de Paste, atat de frumoasa, cateodata regret ca nu stau langa mare, sa pot merge mereu pe plaja.
Cu toate acestea, anul asta voi sari peste toata aventura cu 1 Mai si imi voi petrece minivacanta acasa, probabil lucrand la licenta.

Voi sari si peste bal, dar luna aceasta voi face totusi o selectie cu cateva rochite care mi se par mie adecvate unui bal de sfarsit de facultate.

P.S. Tot saptamana asta voi posta si un scurt articol despre shopping-ul online la H&M, Stradivarius si Zara, despre bune si rele, dar si despre magazinele online cu un adaos mult prea mare pentru calitatea si provenienta produselor.

Stay tuned!


Jacket | Zara via Kurtmann
Skirt | Random store
Shoes | Random store
Bag | H&M


You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...