Feeling lost

Zilele trecute am participat la o conferinta si un workshop Fashion PR, ceea ce a dus in mod inevitabil la o serie de ganduri legate de moda...

Zilele trecute am participat la o conferinta si un workshop Fashion PR, ceea ce a dus in mod inevitabil la o serie de ganduri legate de moda, job, viitor.
Fiind ultimul an la prima facultate, in mod automat ma gandesc la ce ar trebui sa fac mai departe cu viata mea. Am terminat liceul si am intrat la Publicitate fara sa am vreun plan de a intra in vreo agentie, lucru care nu s-a schimbat nici pana in prezent.

Prin urmare m-am simtit putin pierduta si am stat putin sa ma gandesc spre ce zona sa ma indrept si ce as vrea de fapt sa fac in viata. Stiu ca generatia noastra e putin nehotarata, ne gandim ca avem tot timpul din lume sa ne alegem un drum, dar de fapt nu e chiar asa.
Da, bine, e ok sa nu ai totul planuit pas cu pas, dar probabil ar fi bine sa existe macar o idee sau macar un contur al unei idei a ceea ce vrei sa faci in viitor.
Si daca intotdeauna e bine sa-ti urmezi pasiunea, ei bine, norocul meu ca mai am un an de facultate, timp suficient sa ma implic cat mai mult in diferite activitati, printre care si blogging.


Trench | Bershka
Shirt | H&M
Pants | H&M
Bag | Koton
You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...