Autumn colors

Pentru mine toamna inseamna de cele mai multe ori adoptarea unor culori mai inchise, pastrand pentru vara pastelurile sau culorile v...Pentru mine toamna inseamna de cele mai multe ori adoptarea unor culori mai inchise, pastrand pentru vara pastelurile sau culorile vii. Sunt o persoana care de foarte multe ori alege un outfit all black.

Mi se pare ca mi se potriveste, dar in acelasi timp incerc sa aduc in garderoba mea putina culoare si mai multe printuri. Rosu m-am decis acum vreo 10 ani ca nu-i de mine, poate peste alti 10 ani sau mai putin o sa ii dau o noua sansa, insa intre timp apelez la culori apropiate precum portocaliu, burgundy etc.

In pozele de astazi am purtat un outfit in care am integrat si o pata de culoare, dar si un print, animal print. Desi hainele cu acest imprimeu rar se intampla sa imi placa (de cele mai multe ori par vulgare), intotdeauna am avut o slabiciune pentru incaltamintea cu acest model, asa ca ghetutele din poze mi-au captat atentia din prima clipa in care le-am vazut.

Si pentru ca e duminica si vremea e placuta inca puteti profita de plimbarile in parc.
Eu fug sa lucrez la un proiect pentru facultate, oh the joy.

Have a lovely Sunday people!GET THE LOOK
Sweater | H&M
Pants | H&M
Bag | Zara
Necklace | Zara
Shoes | CCC 

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...