Boyfriend jeans and turtleneck sweater

If the sun was God, I'd be covered in faith, if the ocean was the devil I'd be covered in hate... [RO]: Am melodia ...

If the sun was God, I'd be covered in faith, if the ocean was the devil I'd be covered in hate...[RO]: Am melodia pe repeat de doua zile si mi s-a facut dor de mare si mi-as dori cumva sa nu existe aproape 300 de kilometri intre noi. Desigur as vrea si un climat diferit, sa ma pot bucura de plaja si de apusuri fara sa abuzez de layering.

Traiesc cu visul ca poate, one day, voi ajunge intr-un astfel de loc, California (my love), dar intre timp sa revenim la luna octombrie in Romania, o luna in care inca nu esti sigura daca sa iti scoti paltonul si haina de blana sau sa ramai la geaca de piele.In pozele de azi puloverul turtleneck si jeansii boyfriend s-au potrivit perfect cu temperaturile si cu soarele timid de toamna. 

Am accesorizat tinuta  cu o geanta micuta, ochelari de soare si un ceas barbatesc, rezultatul fiind un outfit simplu, casual perfect pentru o zi in care vreti sa va plimbati prin oras.

[EN]: In the past days I've had West Coast on repeat which made me think about summer, seaside and of course it made me dream about warm places like California, where I'd be able to enjoy the sun and the beaches and urgh.. summer?

Now let's wake up and talk about this outfit: white turtleneck sweater, boyfriend jeans and some accesories like a small bag, a watch and some sunglasses are a nice combo when you're looking for an outfit for a relaxing walk.GET THE LOOK
Sweater | Alcott via Kurtmann.ro
Jeans | Pull&Bear
Bag | Zara
Sunglasses | H&M


You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...