The battle of the bracelets

Asa cum va ziceam si aici , am primit pentru a-i face un review o bratara Soufeel . La fel cum precizam si in postarea anterioara, Sou...
Asa cum va ziceam si aici, am primit pentru a-i face un review o bratara Soufeel.
La fel cum precizam si in postarea anterioara, Soufeel este o bratara de argint pe care puteti agata numeroase talismane care va plac, va reprezinta sau semnifica ceva pentru voi.

Pentru ca am fost intrebata care e diferenta intre o bratara Pandora si o bratara Soufeel, incerc astazi sa fac o mica comparatie, analizand mai multe aspecte.

1. Calitatea
Din punct de vedere al materialului nu cred ca exista nicio diferenta. Ambele arata si se comporta la fel. Soufeel are un pret mai scazut si cu toate acestea mie mi se pare un argint la fel de calitativ ca cel al bratarii Pandora. 2. Atentia la detalii
Soufeel e lucrata excelent. Serios! Am charm-urile cu pietricele si arata impecabil, pana acum n-au cazut, sunt perfecte si foarte dragute. Oh si mai ales, accesibile.
Pandora mi se pare putin limitata in ceea ce priveste talismanele, in sensul ca nu au modele foarte colorate, dragutele etc. sau poate cel putin n-am zarit eu prea multe.3. Ambalaj si garantie
Cele doua bratari au un ambalaj asemanator. Cei de la Soufeel, asa cum v-am aratat aici, trimit intr-un ambalaj foarte sigur produsele, asadar ele ajung in perfecta stare.
Partea unde castiga Soufeel este garantia: ofera 365 de zile in care poti returna bratara si iti vei primi banii inapoi. How nice is that?
La Pandora primeste garantie, insa nu poti da inapoi bratara si doar anumite defecte sunt reparate in baza garantiei.

Overall, eu zic ca Soufeel castiga avand in vedere si pretul avantajos. Daca profiti de ofertele care apar din cand in cand pe site, iti poti lua o bratara si vreo 3-4 charm-uri cu aceeasi suma cu care ti-ai lua doar bratara Pandora, sooo which one do you choose, haha?

Voi aveti bratari Soufeel/Pandora? Spuneti-mi parerea/experienta voastra cu cele doua branduri in comentarii.

Kisseees!

Ne vedem curand cu o infatisare diferita!

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...